Eerste Kollektieve. - Medische-Pedagogisch Instituut Dagcentrum, Evergem (Evergem : Medisch-Pedagogisch Instituut, 1975)
Alma ; Baetsle, Gilbert ; Barbaix, Fernand ; Bassez, Koen ; Beerlandt, Micheline ; Blondeel, Armand ; Boxtaele, Agnes ; Bracke, Michel ; Cauterman, Françoise ; De Clercq, Eduard ; Demangel, Christian ; De Pauw, Lucien ; De Putter, Hugo ; De Vos, Firmin ; D'Haese, Begga ; Dobbelaere, Gaston ; Fleisch, Hermann ; Janssens, Germain ; Kerkhof, Etienne ; Landuyt, Octave ; etc.
Eerste Kollektieve, Medische-Pedagogisch Instituut Dagcentrum, Evergem, op 24-25-26 oktober 1975
boek