Ascese als kunst. - Witte Zaal Sint-Lucas, Gent; Museum van Hedendaagse Kunst Gent (Gent : Hoger Instituut Sint-Lucas)
Clicque, Robert ; Coucke, Johan ; Debacker, Jo ; De Sauter, Willy ; Dhaen, Daniel ; Goddefroy, Marc ; Jacobs, Marie-Jeanne ; Heyvaert, René ; Renier, Staf ; Van Den Berghe, Frank ; Van Doorslaer, Etienne ; Van Severen, Dan ; Verbeke, Ludo
tentoonstelling & publicatie met werk van oud-studenten van het H.I. St.-Lucas Gent, voorbereid door Yves De Smet voor het Hoger Sint-Lucasinstituut en de vereniging voor het Museum van Hedendaagse Kunst, Cultureel Centrum Witte Zaal, Gent, 17 april - 11 mei / Cultureel Informatief Centrum, Gent, 18 april - 6 mei
boek