Hedendaagse Mexicaanse kunst. - Museum voor Schone Kunsten, Gent (Brussel : Ministerie van Cultuur, 1966)
Anguiano, Raul ; Arjona, Rolando ; Dr Atl. ; Bejar, Feliciano ; Cantu, Federico ; Carrillo, Lilia ; Castro Pacheco, Fernando ; Costa, Olga ; Coronel, Rafael ; Coronel, Pedro ; Chavez Morado, Jose ; Doniz, Roberto ; Echeverria, Enrique ; Flores Mazzini, Hugo ; Felguerrez, Manuel ; Garcia Guerrero, Luis ; Garcia Ponce, Fernando ; etc.
2 volumes : nederlands + frans
Hedendaagse Mexicaanse kunst / Art Contemporain du Mexique, Museum voor Schone Kunsten, Gent, 1 tot 24 juli 1966
boek