Confrontatie -30. - Stedelijk Instituut voor Handel en Secretariaat, Gent (Gent : Stedelijk Instituut voor Handel en Secretariaat, 1967)
Bakker, Gilbert ; De Bakker, Alice ; De Potter, Micheline ; De Smet, Yves ; Dierickx, Karel ; Foulon, Hubert ; Geerinckx, Gerard ; Kris, Nikko ; Liefooghe, Dirk ; Liefooghe, Frank ; Lievens, Etienne ; Roobjee ; Somerlinck, Jozef ; Van Den Berghe, Roland ; Van Snick, Philippe
Confrontatie -30, Stedelijk Instituut voor Handel en Secretariaat, Gent, 2 februari tot en met 9 februari 1967
boek