Kunstwerken verworven door de staat in 1980-1981 : Diensten voor Nederlandse Cultuur. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur, 1982)
Van Akelijen, Roger ; Van Aken, Teresa ; Alechinsky, Pierre ; Assunçao, Alberto ; Ausloos ; Baekelmans, Guy ; Beekman, Jan ; Besard, Hugo ; Beullens, André ; Van Beumen, Maria-Helena ; Bilquin, Jean ; Boel, Maurice ; Boel, Opie ; Bogaert, André ; Bogart, Bram ; De Bois, Albert ; Borzée, René ; Bostoen, Lieva ; Boubat, Edward ; Bremt, Frans Van Den ; Bruyninckx, Robert ; Van Bulck, Roger ; Van den Bulcke, Guy ; Burssens, Jan ; Caille, Pierre ; Calmeyn, Jan ; Canestraro, Livia ; Cappon, Rita ; Carcan, René ; Van Causbroeck, Guido ; Celie, Pieter ; Chaffart, Erika ; Cilissen, Marie Jeanne ; Claerhout, May (Mario) ; Claus, Hugo ; De Clerck, Antoon ; Clerque, Lucien ; Cobbaert, Jan ; Coeckelberghs, Luc ; Collet, Louis ; Conrad, Patrick ; Coolen, Rik ; Copers, Leo ; Cornelis, Beniti ; Cox, Jan ; Cywicki, Janusz ; d'Eyckermans, Bart ; D'Havé, Camille ; D'Hose, André ; Dahmen, Karl Fred ; Van Damme, Monick ; Daniels, Albert ; Debrabandere, Lieven ; Decaestecker, Lea ; Decock, Gilbert ; Demeulemeester, Armand ; Desmet, Etienne ; Dhanis, Luc ; Dijck, Ward ; Dille, Frans ; Dionyse, Carmen ; Van Doorslaer, Etienne (Maur-Etienne) ; Dries, Antoon ; Van Driessche, Edith ; Driessche, Lucien Van Den ; Van Driessche, Marcel ; Duchateau, Hugo ; Dufoor, Frederic ; Van Dyck, Bruno ; Dyckmans, Anne ; Elmano, Antonio ; Van Eyck, Paul ; Ferket, Liberta ; Forsström, Jonny ; de Fraeye, Mark ; Francis, Maggy ; Franssens, Ernest ; Frare, Mariano ; Friedman, Susan ; Frimout, Cyr ; Frydman, Maurice ; Gentils, Frans ; Geysels, Ludo ; Ghekiere, Joris ; Giacometti, Alberto ; Gielen, Jef ; Goeters, Romain ; Goezu, André ; Grass, Günter ; Van Grieken, Jozef ; Grillet, Pascal ; De Groote-Tanghe, Georgette ; Guilmot, Jacques ; Haenen, Toon ; Haerden, Boy ; De Haes, Eric ; etc.
Kunstwerken verworven door de staat in 1980-1981, Centrum voor Kunst en Cultuur, Sint-Pietersabdij, Gent, van 17 april tot 31 mei 1982
boek