Gentse kunst in de dolle jaren : (1920-1940) : met een evocatie van het "salon van Gent 1933". - Cultureel Comité Bank Brussel Lambert, Gent (Brussel : Bank Brussel Lambert, 1984)
Aerens, Robert ;Bargmans, Jacques ; Bruynseraede, Rene ; Cauterman, Cecile ; Claeys, Albert ; Coddron, Oscar ; De Bruycker, Jules ; De Buck, Leonard ; De Buck, Raphael ; De Cuyper, Alphonse ; etc.
Gentse kunst in de dolle jaren : (1920-1940) : met een evocatie van het "salon van Gent 1933", Cultureel Comité Bank Brussel Lambert, Gent, 14 tot 29 januari 1984
boek