Bateau-Lavoir - Museum voor Schone Kunsten Gent (Gent : Stad Gent, 1978)
Braque, Georges ; Canals, Ricardo ; Chaurand-Naurac, Jean ; Van Dongen, Kees ; Dumont, Pierre ; Freundlich, Otto ; Gargallo, Pablo ; Gris, Juan ; Herbin, Auguste ; Jacob, Max ; Laurencin, Marie ; Laurens, Henri ; Marcoussis, Louis Markous ; etc.
Bateau-Lavoir, Museum voor Schone Kunsten, Gent, 6 oktober - 12 november 1978
boek