Craft Today : USA. - Sint-Pietersabdij, Gent (Gent : Sint-Pietersabdij Gent, 1991)
Aguado, Deborah ; Akers, Adela ; Anderson, Douglas ; Autio, Rudy ; Babcock, John ; Bacerra, Ralph ; Baldwin, Phillip ; Barnes, Dorothy Gill ; Barzel, Dina ; Basa, Lynn ; Bennett, Garry Knox ; Bennett, Jamie ; etc.
Craft Today : USA, Sint-Pietersabdij, Gent, 1991 georganiseerd in kader van 'Time Festival', rond actuele kunstenaars uit de Verenigde Staten van Amerika.
boek