7de Kunstsalon : De Jonge Belgische Schilderkunst 45 - Signatuur 91. - Beschermbond Gemeenschapsonderwijs, Hamme; 7de Kunstsalon Hamme, 1991 (Hamme : Werkgroep Kunstsalon, 1991)
Fobe, Linde ; Slabbinck, Frank ; Simone ; Rens, Roland ; Van Lint, Louis ; Godderis, Jack ; Pry, Charles ; Bonnet, Anne ; Quinet, Mig ; Mahy, Emile ; Cox, Jan ; Barbaix, René ; Bertrand, Gaston ; Mendelson, Marc ; Anthoons, Willy ; Minnebo, Hubert ; Goezu, André ; Boel, Maurice ; Baeyens, Martin R. ; Ivens, Renaat ; Dyckmans, Bruno ; Lambele, Antonia ; De Mey, Gaston
7de Kunstsalon : De Jonge Belgische Schilderkunst 45 - Signatuur 91, Gemeenschapsonderwijs Tentoonstelling, van 9 februari tot en met 17 februari 1991
boek