8ste Kunstsalon : Pop-Art - Nieuwe Visie - Hyperrealisme - Spectrum 92. - Beschermbond Gemeenschapsonderwijs, Hamme; 8ste Kunstsalon Hamme, 1992 (Hamme : Werkgroep Kunstsalon, 1992)
Alechinsky, Pierre ; Boel, Opie ; Cavens, Fri ; Demeulemeester, Armand ; De Loose, Joz. ; D'Haese, Lebuïn ; Laenen, Jean-Paul ; Leclercq, Guy ; Lenssens, Monika ; Mara, Pol ; Vandermoere, Henri ; Verbist, Luc ; Van Hoecke, Balder ; Willaert, Joseph ; De Clerck, Antoon ; Hockney, David ; Warhol, Andy ; Keil, Hélène ; Duchateau, Hugo ; Close, Chuck ; Verduyn, Jacques ; Maeyer, Marcel ; Wittevrongel, Roger ; Raveel, Roger ; Elias, Etienne ; Nellens, Roger ; Jones, Allen ; Phillips, Peter
8ste Kunstsalon : Pop-Art - Nieuwe Visie - Hyperrealisme - Spectrum 92, Gemeenschapsonderwijs Hamme, van 29 februari tot en met 8 maart 1992
boek