De Vleugels van Icarus : een visie van 60 hedendaagse kunstenaars op de oeroude droom van het vliegen als ontsnapping aan de zwaartekracht en de aarde. (Hamme : Cultureel Centrum Jan Tervaert vzw, 1994)
Appel, Karel ; Blindeman, Gerda ; Boon, Louis-Paul ; Burssens, Jan ; Carlier, Jan ; Constant ; Corneille ; Copers, Leo ; Daemen, Emiel ; De Boeck, Felix ; De Groote-Tanghe, Georgette ; De Maeyer, Jacky ; De Vogelaere, Fons ; D'Hondt, Yasmine ; Dyckmans, Bruno ; D'Ydewalle, Liévin ; Fabre, Jan ; Fobe, Linde ; Frantzen, Tom ; Frimout, Cyr ; Gentils, Vic ; Ghysebrechts, Louis ; Hoorne, Emiel ; Huyghe, Philip ; Janssens, Michel ; Jung, Simonetta ; Landuyt, Octave ; Lucebert ; Malschaert, Kathy ; Mara, Pol ; Marga ; Maris, And ; Mendelson, Marc ; Meysmans, Willy ; Meerbergen, Rudolf ; Minnaert, Frans, Minnebo, Hubert ; Neetens, Béatrice ; Panamarenko ; Peeters, Willy ; Poliakoff, Serge ; Rabinowitch, Royden ; Ronsmans, Willy ; Rooskens, Anton ; Rosschaert, Ingrid ; Schurmans, Tin ; Snauwaert, Jef ; Stroobant, Dominique ; Thienpondt, Suzanne ; Van Cauwenbergh, Noël A. ; Van Damme, Suzanne ; Van Den Berghe, Drée ; Van der Eecken, Miki ; Van De Vijver, Roland ; Van Gyseghem, Paul ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Ruysevelt, Luc ; Vertessen, Liliane ; Zorio, Gilberto
De Vleugels van Icarus : Een visie van 60 hedendaagse kunstenaars op de oeroude droom van het vliegen als ontsnapping aan de zwaartekracht en de aarde, Cultureel Centrum Jan Tervaert vzw, Hamme, van 27 augustus tot en met 20 september 1994
boek
Keywords: Icarus