Verzameling stedelijk van abbe-museum eindhoven : Openingstentoonstelling van de museumvleugel van het begijnhof te hasselt. (Hasselt : Begijnhof, 1959)
Appel, Karel ; Corneille ; Barlach, Ernst ; Beckmann, Max ; Delaunay, Robert ; Gestel, Leo ; Hartung, Hans ; Kokoschka, Oskar ; Manessier, Alfred ; Mondriaan, Piet ; Poliakoff, Serge ; etc.
Verzameling stedelijk van abbe-museum eindhoven, Begijnhof, Hasselt, 11 april - 3 mei 1959.
boek