Vindsulor : Maleri, Skulptur och video i Holland. - Konsthallen Göteborg (Göteborg : Konsthallen Göteborg, 1984)
Blom, Ansuya ; Van Den Broeck, Frank ; Daniels, René ; Dierman, Jan ; Dumas, Marlene ; Van 't Slot, John ; Veneman, Peer ; Visch, Henk ; Van Vreden, Martin ; Schouten, Lydia ; Ulay & Abramovic ; etc.
Vindsulor : Maleri, Skulptur och video i Holland, Konsthallen Göteborg, 20 oktober 1984 - 6 januari 1985
boek