Aspecten van de hedendaagse vlaamse fantastiek. - Juwet, Willy; Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Culturele Dienst van de Provincie Limburg, 1970)
Debie, Anne ; Ghysebrechts, Louis ; Haccuria, Maurice ; Heylen, Jan ; Landuyt, Octave ; Martini, Remo ; Rhaye, Yves ; Van Breedam, Camiel
Aspecten van de hedendaagse vlaamse fantastiek, Provinciaal Begijnhof, Hasselt, 10.9 - 11.10.1970
boek
Keywords: Vlaanderen