Norsk Kunst. - Göteborgs Konstmuseum, Göteborg (Göteborg : Göteborgs Konstmuseum, 1987)
Enstad, Ola ; Nerdrum, Odd ; Ung, Per ; Pettersen, Arvid ; Torriset, Kjell ; Killi Olsen, Kjell Erik ; Rickhard, Leonard ; Carlsen, Bjorn ; Hansen-Krone, Johanne Marie ; Gullvag, Hakon ; Kielland, Gabrielle ; Torvund, Gunnar ; etc.
Norsk Kunst, Göteborgs Konstmuseum, Göteborg, 5. september - 11. oktober 1987
boek