Kopior Förfalskningar : Parafraser Plagiat Pastischer Repliker Original Reproduktioner. - Göteborgs Konstmuseum, Göteborg (Göteborg : Göteborgs Konstmuseum, 1988)
Langinvainio, Christine ; Okänd ; Bacon, Francis ; Barber, John ; Bengtsson, Dick ; Berg, Yngve ; Bidlo, Mike ; Billgren, Ernst ; etc.
Kopior Förfalskningar : Parafraser Plagiat Pastischer Repliker Original Reproduktioner, Göteborgs Konstmuseum, Göteborg, 22 oktober 1988 - 8 januari 1989
boek