Tendensen in de kunst in Limburg. - Raskin, Ludo; L.U.C. Universitaire Campus, Diepenbeek; Cultureel Centrum De Warande, Turnhout; Provinciaal Centrum voor Sociaal-Cultureel Vormingswerk Dommelhof, Neerpelt (Hasselt : Culturele Dienst van de Provincie Limburg, 1978)
Baerten, Huub ; Bertels, André ; Blom, Georges ; Borzee, René ; Brouwers, Robert ; Cilissen, Marie-Jeanne ; Cleeren, Luce ; Duchateau, Hugo ; Geboers, Jos ; Ghysebrechts, Louis ; Hamelrijck, Ado ; Hermans, Jos ; Hoewaer, Lidy ; Hoydonckx, Rik ; Jans, Jos ; Keil, Hélène ; Lambrigts, Johny ; Lebeau, Philippe ; Mulkers, Urbain ; Stockman, Eric ; Stockmans, Piet ; Van Den Broeck, Tejo ; Van Den Meersch, Vincent ; Vandereycken, Robert ; Vanlessen, Gido ; Vanparijs, Willy ; Vanvinckenroye, Stan ; Verjans, Raf ; Vilain, Walter
Tendensen in de kunst in Limburg, L.U.C. Universitaire Campus, Diepenbeek, 31.03 - 23.04.1978 ; Cultureel Centrum De Warande, Turnhout, 25.05 - 18.06.1978 ; Provinciaal Centrum voor Sociaal-Cultureel Vormingswerk Dommelhof, Neerpelt, 02.10 - 22.10.1978. Deze tentoonstelling werd ingericht ter gelegenheid van het eerste Lustrum van het Limburgse Universitair Centrum.
boek
Keywords: Limburg