Paul Delvaux en zijn leerlingen. (Hasselt : Bank Brussel Lambert, 1979)
Anneessens, Michiel ; Berbe, Guy ; Broisson, Jean ; De Brogniez, Jean ; De Loncin, Antoinette ; Deroux, Carl ; Dubail, Berthe ; Dudant, Roger ; Gilbert, Jean ; Huin, René ; Lacour, Simone ; Lapiere, Andre ; Perot, Luc ; Pion, Jean-Louis ; Vandereycken, Robert ; Vander Stricht, Willem ; Van Deun, Charles ; Van Espen, Jean-Marie ; Van Liefferinge, Lydia ; Vilain, Walter
Paul Delvaux en zijn leerlingen, Bank Brussel Lambert, Hasselt, tentoonstelling van 24 april tot 12 mei 1979
boek
Keywords: Delvaux, Paul