Hedendaagse textielkunst in Vlaanderen. - Provinciaal Museum Sterckshof, Deurne; Maihaugen, Lillehammer; Bryggenmuseum, Bergen; Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Brussel : Ministerie van nationale opvoeding en Nederlandse cultuur, 1979)
Bostoen, Lieva ; De Groote, Jacques ; Dupont, Veerle ; Lafontaine, Marie-Jo ; Lenoir, Lut ; Liberta ; Lybeer, Leen ; Marga ; Six, Ingrid ; Toussein, Corinne ; Van Boekhout, Hetty ; Van Driessche, Edith ; Vossen, Ellie
Hedendaagse textielkunst in Vlaanderen. Tentoonstelling georganiseerd door het Ministerie van Nederlandse Cultuur, Diensten Kunstverspreiding (Buitenland), Kunsten en Musea (Binnenland) met medewerking van het Provinciaal Museum Sterckshof, Deurne-Antwerpen, Noorwegen: Lillehammer, Maihaugen, 26 augustus - 16 september 1979 ; Bergen, Bryggenmuseum, 29 september - 17 oktober 1979 ; Provinciaal Begijnhof, Hasselt , 31.5 / 29.6.'80
boek
Keywords: Vlaanderen