Sculptuur/Natuur. - Provinciaal Museum, Hasselt (Hasselt : Provincie Limburg - Dienst voor Cultuur, 1982)
Aycock, Alice ; Barry, Robert ; Dekkers, Ger ; De Maria, Walter ; Dibbets, Jan ; Flanagan, Barry ; Gilliam, Scott ; Harris, Suzanne ; Heizer, Michael ; Huebler, Douglas ; Long, Richard ; Matta-Clark, Gordon ; Mooney, John ; Morris, Robert ; Oppenheim, Dennis ; Pierce, James ; Simonds, Charles ; Smithson, Robert ; Sonfist, Alan ; Willats, Stephan ; Vazan, Bill
2 delen: deel 1: catalogus: Sculptuur/Nature, uitgegeven in 1978 door Centre d'Arts Plastiques Contemporains de Bordeaux en Centre Georges Pompidou, Musée National d'Art Moderne, Paris, ongepag. : ill., tekst in Frans ; deel 2: bijlage bij de catalogus van Paris, ongepag. / ill., tekst in Nederlands
Sculptuur/Natuur, Provinciaal Museum, Hasselt, 13.2 - 21.3.1982. Tentoonstelling in samenwerking met Centre d'Arts Plastiques Contemporains de Bordeaux en Centre Georges Pompidou, Musée National d'Art Moderne, Paris.
boek