Images Fabriquées. - Centre Georges Pompidou, Paris (Hasselt : Provinciaal Museum, 1984)
Bayer, Herbert ; Boltanski, Christian ; Boonstra, Rommert ; Brooks, Ellen ; Callis, Jo Ann ; Casebere, James ; Cumming, Robert ; De Noijer, Paul ; Drahos, Tom ; Faucon, Bernard ; Kern, Pascal ; Krims, Les ; Legrady, George ; Lemene, Marc ; Mercier, Pierre ; Nicosia, Nic ; Man Ray ; Rousse, Georges ; Saudek, Jan ; Simmons, Laurie ; Skoglund, Sandy ; Tosani, Patrick ; Van der Kaap, Gerald ; Webb, Boyd ; Witkin, Joel-Peter ; Brandt, Bill ; Geysels, Ludo ; Swinnen, Johan M. ; Sochacki, Paul
2 delen: deel 1: catalogus: Images Fabriquées uitgegeven in 1984 door het Centre Georges Pompidou, Paris, (ISBN 2858502153), 32 p. : ill., tekst in het Frans ; deel 2: bijlage: Images Fabriquées uitgegeven in 1984 door het Provinciaal Museum, Hasselt, ongepag. : ill., tekst in het Nederlands
Images Fabriquées, Centre Georges Pompidou, Musée national d'art moderne, Paris, 10 février au 13 mars 1983 ; Provinciaal Museum, Hasselt, 8.6. - 8.7.1984
kunstcatalogus