Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen in Heerlen Sectie Hedendaagse Kunst. - Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen; Raadhuis, Heerlen (Heerlen : Gemeentebestuur Heerlen, 1973)
Van Anderlecht, Engelbert ; Appel, Karel ; Bertrand, Gaston ; Bodini, Floriana ; Bogaert, André ; Bonnet, Anne ; Burssens, Jan ; Cox, Jan ; Delahaut, Jo ; Delvaux, Paul ; Dries, Jan ; Gentils, Vic ; Guiette, René ; Hartung, Hans ; Leparc, Julio ; Van Lint, Louis ; Lucebert ; Magritte, René ; Manzu, Giacomo ; Mara, Pol ; Marini, Marino ; Mascherini, Marcello ; Mesens, E.L.T. ; Mortier, Antoine ; Nicholson, Ben ; Peire, Luc ; Pomodoro, Arnaldo ; Reinhoud (d'Haese) ; Van Severen, Dan ; Somville, Roger ; Tajiri, Shinkichi ; Uecker, Günther ; Vandenbranden, Guy ; Vandercam, Serge ; Verheyen, Jef ; Vlerick, Pierre ; Wotruba, Fritz
Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen in Heerlen, Sectie Hedendaagse Kunst, Raadhuis, Heerlen, van 30 maart tot 14 mei 1973
boek
Keywords: België