Building Plans & Schemes : Mail-Art Project - Architectuurwijzer vzw; T.A.C. - 42.292 (Hasselt : Provinciale Raad Limburg - Orde van Architecten, 1993)
Adam, Richard ; Berben, Jos, Bleus, Guy ; Claessens, Eva ; Cleuren, Guy ; Cornet, Olivier ; Danckaert, Bert ; Fierens, Luce ; Lambrecht, Jef ; Lens, Gilbert ; Lizène, Jacques ; Noël, Isabelle ; Pierart, Pol ; Van Gheluwe, Johan ; etc.
Deze publicatie kwam tot stand naar aanleiding van het dertig jarig bestaan van de Orde van Architecten - België en is een initiatief van de Provinciale Raad Limburg. Building Plans & Schemes : Mail-Art Project. Alle worken werden getoond tijdens de tentoonstelling in Cultuurcentrum Heusden-Zolder van 8 oktober tot 14 november 1993.
boek