Kataloog Aanwinsten 1979-1982 : PMMK - Provinciaal Museum voor Moderne Kunst Ieper. - Van Den Bussche, Willy (Ieper : PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst), 1982)
Baugniet, Marcel ; Bervoets, Fred ; Blom, Georges ; Bogaert, Bram ; Burssens, Jan ; Bury, Pol ; Caille, Pierre ; Cardon, Marcel ; Charlier, Jacques ; Claus, Luc ; Coeckelberghs, Luc ; De Clerck, Jan ; De Clercq, Hugo ; de Grave, Jean-Jacques ; Degryse, Luc ; Delahaut, Jo ; De Mey, Gaston ; De Vree, Paul ; D'Haese, Roel ; etc.
Deze uitgave verschijnt naar aanleiding van de "Aanwinsten-tentoonstelling 1979-1982", P.M.M.K. Ieper, zomer 1982.
boek