Kunst in /als vraag : Negatie - Integratie. Van Dada tot heden in België. - Van den Bussche, Willy (Ieper : PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst), 1981)
Mesens, E.L.T. ; Magritte, René ; Colinet, Paul ; Mariën, Marcel ; Bury, Paul ; Ubac, Raoul ; Willems, Robert ; Dotremont, Christian ; Van Anderlecht, Englebert ; Vandercam, Serge ; Claus, Hugo ; Alechinsky, Pierre ; Hoeboer, Wout ; Mortier, Antoine ; Bogart, Bram ; De Leeuw, Bert ; Verstockt, Marc ; Leblanc, Walter ; Verheyen, Jef ; Raveel, Roger ; etc.
Kunst in /als vraag : Negatie - Integratie. Van Dada tot heden in België, Provinciaal Museum voor Moderne Kunst, Lakenhalle, Ieper, 1 augustus - 10 september 1981
boek
Keywords: België