kunst nu : Kunst van Nu in het Groninger Museum : Aanwinsten 1978-1982. - Groninger Museum, Groningen (Groningen : Martinipers, 1982)
Kiefer, Anselm ; Baselitz, Georg ; Penck, A.R. ; Bömmels, Peter ; Adamski, H.P. ; Dahn, Walter ; Naschberger, Gerhard ; Kever, Gerard ; Dokoupil, Jiri Georg ; Kunc, Milan ; Minarik, Ladislav ; Angermann, Peter ; Höckelmann, Antonius ; Zimmer, Bernd ; Neumann, Max ; Paladino, Mimmo ; de Maria, Nicolà ; Clemente, Francesco ; Chia, Sandro ; etc.
Deze publikatie verschijnt in het kader van das Wochenende an der Jade. Tegelijkertijd wordt een tentoonstelling van aanwinsten van het Groninger Museum gehouden in de Kunsthalle in Wilhelmshaven en in het Groninger Museum te Groningen, 1982
boek