Kunst in de Poort : Textiel. - Cultuurcentrum De Oosterpoort, Groningen (Groningen : Dienst Stadsschouwburg/Cultuurcentrum De Oosterpoort, 1984)
van den Akker, Elizabeth ; van den Berge, Leni ; Besselink, Sonja ; Bijlenga, Marian ; Bosse, Bernadine ; Dirks, Meggie ; Edens, Gerda ; de Fluiter, Adri ; Gaaikema, Annet C. ; de Hoog, Marian ; Kuil, Wilma ; Noest, Wies ; Rommerts, Joke ; Struys, Yvonne ; Stultiens, Marijke ; Teljeur, Gerda ; Timmer, Annemarie
Kunst in de Poort : Textiel, Cultuurcentrum De Oosterpoort, Groningen, 1 december '84 tot en met zaterdag 12 januari '85
boek