Triënnale Noord-Nederland. - Groninger Museum, Groningen; Triënnale Noord-Nederland Groningen 1989 (Groningen : Groninger Museum, 1988)
Van Altena, Allie ; Duker, Ada ; De Vier Evangelisten ; Feddema, Anne ; Hamersma, Gerlof ; JDK24 ; Krempelsauer, Joseph ; Maats, Frits ; Mars, Ton ; Nieboer, Tiddo ; Nypels, Rob ; Sciarone, Frank ; Snijder, Arjen ; Striker ; Joop ; Worst, Jan
Triënnale Noord-Nederland, Groninger Museum, Groningen, 11 december 1988 tot en met 29 januari 1989
boek