Mijn hart blootgelegd; Flitsen; België uitgekleed - Baudelaire, Charles; Hofstede, Rokus (Amsterdam : Voetnoot, 2014)
Keuze uit de prozafragmenten (aforismen, notities en ideeën) uit de laatste tien jaar van het werkzame leven van de Franse dichter Charles Baudelaire (1821-1867).
Belgïë uitgekleed
boek
Keywords: Baudelaire, Charles; Autobiografische literatuur; Ideeënliteratuur