Minder kan het niet : Exuberantie Nu. - Groninger Museum, Groningen (Groningen : Groninger Museum, 1989)
Connelly, Arch ; Delvoye, Wim ; Olaf, Erwin ; Sipek, Borek ; Tas, Henk ; Zwillinger, Rhonda
Minder kan het niet : Exuberantie Nu / Less is a bore : Exuberance Now, Groninger Museum, Groningen, van 24 september tot en met 12 november 1989
boek