Peter Blum Edition New York - II : Cucchi - Fischl - Kruger - Stalder - Turrell. - Groninger Museum, Groningen (Groningen : Groninger Museum, 1985)
Cucchi, Enzo ; Fischl, Eric ; Kruger, Barbara ; Stalder, Anselm ; Turrell, James
Peter Blum Edition New York - II, Groninger Museum, Groningen, 15 september tot en met 20 october 1985
boek