Verzamelde Werken : een hommage aan Ulises Carrión. - Centrum Beeldende Kunst, Groningen (Groningen : Centrum Beeldende Kunst, 1992)
Baake, Frans ; Bleus, Guy ; Buthe, Michael ; Hamilton Finlay, Ian ; Hofstra, Sjoerd ; Hohenbüchler, Christine & Irene ; Kocman, Alfred ; Jonas, Per ; Sips, Roland ; Van de Vendel, Corrie ; van Gemerden, Hayo ; Waanders, Hans ; Zevola, Giuseppe ; etc.
Verzamelde Werken : een hommage aan Ulises Carrión, Centrum Beeldende Kunst, Groningen, van 5 november 1991 t/m 5 januari 1992
boek