Prijs van de Stad Knokke voor Schilderkunst. : Vierde Tentoonstelling. - Casino, Knokke (Knokke : Stedelijk Cultuurverbond, 1967)
Burssens, Jan ; Rhayé, Yves ; Cockx, Marcel ; Clarysse, Clark ; Van Lierde, Nadine ; Verdren, Marcel ; Geerinckx, Gerard ; Thibau, Roger ; Bosschaert, Renaat ; Oversteyns, Pros ; Frimout, Cyr ; etc.
Prijs van de Stad Knokke voor Schilderkunst, Casino, Knokke, van 4 tot 16 mei 1967
boek