EX USSR : hedendaagse kunstenaars uit het GOS. - Groninger Museum, Groningen (Groningen : Groninger Museum, 1992)
Djikia, Alexander ; Kabakov, Ilya ; Kosolapov, Alexander ; Makarevitsj, Igor ; Elagina, Elena ; Barekov, Sergei ; Kustov, Vladimir ; Yufit, Evgenij ; Prigov, Dmitrij A. ; etc.
EX USSR : hedendaagse kunstenaars uit het GOS, Groninger Museum, Groningen, 23 februari tot en met 20 april 1992
boek