Schatten van het Surrealisme : XXIe Belgische Zomerfestival. - Waldberg, Patrick (Knokke : Casino, 1968)
Arp, Jean ; Baskine, Maurice ; Bellmer, Hans ; Bona ; Brauner, Victor ; Breton, André ; Het Cadavre Exquis ; Calder, Alexander ; Carrington, Leonora ; De Chirico, Giorgio ; Coutaud, Lucien ; Dali, Salvador ; Delvaux, Paul ; Desnos, Robert ; Dominguez, Oscar ; Duchamp, Marcel ; etc.
Schatten van het Surrealisme : XXIe Belgische Zomerfestival / Tresors du Surrealisme : XXIe Festival Belge d'été, Gemeentelijke Casino, Knokke, juni - juli - augustus - september 1968
boek