150 jaar Koninkrijk België : Constructivisme in Vlaanderen van 1920 tot nu. - Stedelijk Museum De Lakenhal, Leiden; Commanderie van Sint-Jan, Nijmegen (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur van België, 1980)
Maes, Karel ; Peeters, Jozef ; Servranckx, Victor ; Baekelmans, Guy ; Decock, Gilbert ; Peire, Luc ; Rubens, Albert ; Swimberghe, Gilbert ; Van Den Abbeel, Jan ; Vandenbranden, Guy ; Verstockt, Mark
150 jaar Koninkrijk België : Constructivisme in Vlaanderen van 1920 tot nu, Stedelijk Museum De Lakenhal, Leiden, 1 maart - 15 april 1980 / Commanderie van Sint-Jan, Nijmegen, 19 april - 18 mei 1980
boek