De Vlaamse Academici. - Stedelijk Museum, Leuven (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur, 1964)
Aubroeck, Karel ; Baseleer, Richard ; Bontinck, Georges ; Braem, Renaat ; Cantré, Jozef ; Daeye, Hippolyte ; Delaunois, Alfred ; De Smet, August ; De Smet, Gustave ; Felix, Paul ; etc.
De Vlaamse Academici / Les Académiciens Flamands, Stedelijk Museum, Leuven, 15 augustus - 5 september 1964
boek