affect/afstand : 47 foto's gekozen en beschreven - Lauwaert, Dirk, 1944-2013; Klapstuk Leuven 1987 (Leuven : vzw Klapstuk, 1987)
Boubat, Edouard ; Bellocq, E.J. ; Le Secq, Henri ; Graaf Olympe Aguado ; Eakins, Thomas ; Disfarmer, Mike ; Klein, William ; Lartigue, Jacques-Henri ; Doisneau, Robert ; Brassaï ; Depardon, Raymond ; Davidson, Bruce ; Orkin, Ruth ; Cartier-Bresson, Henri ; Callahan, Harry ; Mayer en Pierson ; Disfarmer, Mike ; etc.
affect/afstand : 47 foto's gekozen en beschreven door Dirk Lauwaert, Klapstuk 87, Internationaal Dansfestival Leuven, 14-30 oktober 1987
boek