waalse abstracte kunst. - Musée des Beaux Arts, Liège; Palais des Beaux Arts Charleroi; Centrum voor Kunstambachten, Gent; Musée des Beaux-Arts, Lyon (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur, 1964)
Adam, Yvon ; Arnould, Marcel ; Baibay, Gilbert ; Bertrand, Gaston ; Blank, André ; Bonnet, Anne ; Braconier, Frédéric ; Bury, Pol ; Carette, Fernand ; Closon, Henry-Jean ; Collignon, George ; Courtois, Albin ; etc.
2 gelijke exemplaren : franstalig + nederlandstalig
waalse abstracte kunst, Museum voor Schone Kunsten, Luik / Paleis voor Schone Kunsten, Charleroi / Centrum voor Kunstambachten, gewezen St.-Pietersabdij / Musée des Ponchettes, Nice / Museum voor Schone Kunsten, Lyon, 1964
boek