Aanwinsten van de Musea Kortrijk 1966-1976 : Kataloog. - Museum voor Schone Kunsten, Kortrijk; Museum voor Oudheidkunde en Sierkunst, Kortrijk; Debrabandere, Paul (Kortrijk : Stad Kortrijk, 1977)
Foujita, Tsugoubaru ; Gellynck, Hilare ; Tahon, André ; Delahaut, Jo ; Caille, Pierre ; Lambrecht, Constant ; Gevaert, Door ; Humblet, Théo ; Cortier, Amedée ; Raveel, Roger ; Landuyt, Octave ; Dodeigne, Eugène ; Moyaert, Margriet ; Somville, Roger ; Van Severen, Dan ; Weisbuch, Claude ; etc.
Aanwinsten van de Musea Kortrijk 1966-1976 : Kataloog. Tentoonstelling georganizeerd naar aanleiding van het jaar van de musea, Museum voor Schone Kunsten, Kortrijk ; Museum voor Oudheidkunde en Sierkunst, Kortrijk, 28 mei - 10 oktober 1977
boek
Keywords: Kortrijk