Hoe oud is Het water. (Kortrijk : Kunststichting Kanaal Art Foundation Kortrijk, 1990)
Van Rafelghem, Paul ; Dominic ; Gobyn, Luk ; Pecqueux, Gino-Gildo ; Gees, Paul ; Brehmer, Andreas ; Cloet, Mark ; Coeckelberghs, Luc ; Kinnaer Leemans, Frank ; Dereymaeker, Pol ; Danninger, Reinhard ; Vanbillemont, Gerry
Hoe oud is Het water, Kunststichting Kanaal Art Foundation Kortrijk, 9.12 - 24.12.1990
boek