Oostendse Kunstenaars Nú : 21 actuele beeldende kunstenaars uit Oostende. - Artifort, Maastricht; Stedelijke Musea Oostende (Maastricht : Stichting Kunst zonder Grenzen, 1992)
Allemeersch, Andy ; Beddeleem, Micheline ; bloes, Danny ; Boel, Maurice ; Boel, Opie ; Bosschem, Willy ; Claeys, Brigitte ; Cools, Roger ; De Maeyer, Jacky ; Demeu, Georges ; Devolder, Roland ; Devolder,n Steven ; Guynelly ; Kennes, Pauwel ; Maës, Fred ; Michiels, Gust ; Oorlynck, Mark ; Remaut, Rogier ; Seynaeve, Jozef ; Soubry, Bart ; Watty, Werner
Oostendse Kunstenaars Nú : 21 actuele beeldende kunstenaars uit Oostende, Artifort, Maastricht, 5 september - 10 oktober 1992
boek
Keywords: België; Oostende