Nove Tendence v nemski Holografiji. - Galerie Sohle I, Bergkamen; Moderna Galerija, Ljubljana (Osnabruck : Deutsche Gesellschaft für Holografie e.V., 1991)
Burgmer, Brigitte ; Eisenhut, Georg A. ; Ingenieurbüro Geiger ; Ishihara, Itoko ; Kaufmann, Andreas M. ; Öhlmann-Rosenbruch, Dietmar ; Orazem, Vito ; Lück, Thomas ; Schmelzer, Carlo ; Wöber, Irmfried
Nove Tendence v nemski Holografiji / Neue Tendenzen in der Deutschen Holografie, Moderna Galerija Ljubljana, 28.3. - 5.5.1991 / Galerie Sohle i Bergkamen, 14.7. - 1.9.1991
boek