tisina : protislovne oblike resnice. - Moderna galerija, Ljubljana (Ljubljana : Moderna galerija, 1992)
Bratusa, Mirko ; Cabrita Reis, Pedro ; Kiecol, Hubert ; Munoz, Juan ; Schütte, Thomas ; Spalletti, Ettore ; Vercruysse, Jan ; Vodopivec, Lujo ; Whiteread, Rachel ; Wurm, Erwin
tisina : protislovne oblike resnice / silence : contradictory shapes of truth, Moderna galerija, Ljubljana, 19.5. - 21.6.1992
boek