FORUM 78 : Een vierdaagse bijeenkomst over en rondom the thema Theater. - Zeeuws Instituut voor Kunstzinnige Vorming, Middelburg; FORUM, Middelburg, 1978 (Middelburg : Stichting Forum, 1978)
Waisvisz, Michel ; Toebosch, Moniek ; Van Kolck, Paul ; Boon, Adri ; Edwards, Jango
FORUM 78 : Een vierdaagse bijeenkomst over en rondom the thema Theater, van donderdag 19 oktober t/m zondag 22 oktober in het Kultureel Centrum Kuiperspoort te Middelburg. Lezeingen mt diskussie : Ritsaert ten Cate, Louis Andriessen, Peter Schreiber en Wies Smals. Workshops: Michel Waisvisz / Moniek Toebosch, Paul Van Kolck, Adri Boon en Jango Edwards. Voorstellingen: Grifttheater o.l.v. Frits Vogels en het beeldend theater van Wouter Klomp en Justa Masbeck.
boek