Forum 1982 : Tooi. - Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; De Vleeshal, Middelburg; Forum, Middelburg 1982 (Middelburg : Stichting Forum, 1982)
Rosenbach, Ulrike ; Herbst, Marion ; Smits, Marianne ; Boyer, Luc ; Rietveld, Elly ; Bergland, Josselyn ; Horn, Rebecca
Forum 1982 : Tooi, Vleeshal, Grote Markt, Middelburg, zaterdag 16 oktober t/m zondag 31 oktober 1982 ; Kultureel Centrum Kuiperspoort, Middelburg, donderdag 21 oktober t/m zondag 24 oktober 1982. Installatie Ulriche Rosenbach: 'Schmelzprozesse' - der Versuch Feuer zu machen - Vleeshal, Middelburg, 16 t/m 31 oktober 1982. Workshops o.l.v.: Ulrike Rosenbach, Marion Herbst, Marianne Smits, Luc Boyer. Lezingen / diskussies: Rosetta Brooks, Elly Lamaker. Voorstelling: Affiniteitstheater Amsterdam / Luc Boyer. Performance: Marianne Smits / Elly Rietveld / Josselyn Bergland. Audiovisuals; Rebecca Horn e.a.
boek