Forum 1982 : Verslag Forum Tooi 1982. - Kuiperspoort, Kultureel Centrum, Middelburg; De Vleeshal, Middelburg; Forum, Middelburg 1982 (Middelburg : Stichting Forum, 1982)
Rosenbach, Ulrike ; Herbst, Marion ; Boyer, Luc ; Smits, Marianne ; Bergland, Josselyn ; Rietveld, Elly ; Horn, Rebecca
Forum Tooi 1982, Kultureel Centrum Kuiperspoort, Middelburg, donderdag 21 oktober t/m zondag 24 oktober 1982 ; De Vleeshal, Middelburg, zaterdag 16 oktober t/m zondag 31 oktober 1982
boek