Video Kunst : video installaties en videotapes uit Nederland. - De Vleeshal, Middelburg (Middelburg : Gemeente Middelburg, 1983)
Paik, Nam June ; v.d. Bundt, Livinus ; Bastiaans, Christiaan ; Hooykaas, Madelon ; Stansfield, Elsa ; Schutter, Bert ; Faassen, Roel ; Hoover, Nan ; Müller, Paul ; Batten, Trevor ; Servaas ; Toebosch, Moniek ; Baren, Peter
Video Kunst: video installaties en videotapes uit Nederland, De Vleeshal, Middelburg, 22 juli t/m 28 augustus 1983
boek
Keywords: Nederland