Ko de Jonge : Symmetry '88 : Internationaal Etalageproject St. Pieterstraat Middelburg. (Middelburg : Gemeente Middelburg, 1988)
Galántai, Gyorgy ; Groh, Klaus ; Bleus, Guy ; Pittore, Carlo ; Padin, Clemente ; Olbrich, Jürgen ; Schraenen, Guy ; Staeck, Klaus ; Löbach-Hinweiser, Bernd ; Paridaen, Sjoerd ; van Geluwe, Johan ; Weiner, Lawrence ; Dudek-Dürer, Andrzej ; Ruch, Günther ; Shimamoto, Shozo ; Fricker, H.R. ; Küstermann, Peter & Schoon, Anne ; etc.
Ko de Jonge : Symmetry '88 : Internationaal Etalageproject St. Pieterstraat, Middelburg, 1 januari - 31 december 1988. Het getal '88, symmetrisch van vorm, de hulde aan de bouwers van de Eiffeltoren - symbool van symmetrie - en de mogelijkheid symmetrische kunstwerken direct aan de staatwand te tonen vormden de basis van de uitnodiging aan een aantal buitenlandse kunstenaars. Bij de uitnodiging bevond zich een blad waarop een "werktekening" gemaakt kon worden. Aan de hand van het toegezonden materiaal en de werktekening werden de etalagewerken samengesteld. Een aantal kunstenaars vervaardigden hun werk in Middelburg.
boek
Keywords: de Jonge, Ko; Middelburg