Jakob Smitsprijs 1978 : Tentoonstelling. - Jakob Smitsmuseum, Mol (Mol : VZW Jakob Smitsprijs, 1978)
Hulstaert, Freek ; Ivens, Renaat ; Van den Dries, Maurice ; Veris, Renaat ; Baert, Paul ; Ghekiere, Joris ; Hoenraet, Luc ; Hutsebaut, Achiel ; Leibovitz, Edward ; Méan, Francis ; Swerts, Alice ; Vos, Alda ; etc.
Jakob Smitsprijs 1978, Jakob Smitsmuseum, Mol, van 27 november tot 10 december 1978
boek